САБИНА - БИТОЛА - МАГАЦИН 00389 47 221 901, САБИНА - БИТОЛА - ПРОДАВНИЦА 00389 47 240 139
WC Капак 1 класа со амортизер
Уложак за филтер за вода PVC
Уложак за филтер за вода KONCAN
Црево за перачка 1 класа стандарт 1,5м 2м сиви
Фенери метални со стакло црни и кафе (висач, ѕид, стуб)
Бродска арматура
Плафоњерка за купатило мала и голема
Опал арматура топка стакло право
Рефлектор Ё27 голем
Тефлон трака голема , мала
Штуцна гумена за шоља права
Нипел Никлован 1/2
страна/и  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12