САБИНА - БИТОЛА - МАГАЦИН 00389 47 221 901, САБИНА - БИТОЛА - ПРОДАВНИЦА 00389 47 240 139
Четка челична со PVC рачка
Штрафцигери гарнитура 6/1 1кл топка
Лист за бонсек тек 1кл шветси
Лист за бонсек дупли една стр метал друга дрво
Клучеви имбус сет 1кл
Неонка Е27 18W спирална TORCH
Неонка Е27 40W спирална TORCH
Резерва за валјак (крзно 10/1 и сунгер 10/1)
Валјак крзнен 10* голем
Звоно диг дон (зел пак)
Аларм мал
Аларм мал на обични батери
страна/и  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12