САБИНА - БИТОЛА - МАГАЦИН 00389 47 221 901, САБИНА - БИТОЛА - ПРОДАВНИЦА 00389 47 240 139
Штраф со шајбна саморезен во боја 972-(4,8*25) 972а-(4,8*35) 972б-(4,8*50) 972в-(4,8*60)972г- (4,8*70)
Навртка за сплитер метал (мод 1) (мод 2)
Арматура со капак водозаптивна со електронска пригушница (2*40)
Арматура со лед (60цм-9W) (120цм-18W)
Рефлекторска рамка со лед диоди 1*3W (ж)
Рефлекторска рамка со лед диоди 3*1W power (мод 2)
Плинско решо за варење (мод1) (мод2)
Јаже за алишта со сајла и силиконска обвивкка (10м) (15м)
Адаптер за на славина (1")
Цевка за кујнска НМ батерија ребраста
Штопна (3/8") (1/2")
Колено никловано со нипел (1/2")
страна/и  [1] 2 3 4 5