САБИНА - БИТОЛА - МАГАЦИН 00389 47 221 901, САБИНА - БИТОЛА - ПРОДАВНИЦА 00389 47 240 139
Арматура за таван лед ОГ надградни (коцка) 6W=(230ден) 12W=(290ден) 18W=(390ден) 24W=(490ден)
Арматура за таван лед ОГ надградни (округли) 6W=(230ден) 12W=(290ден) 18W=(390ден) 24W=(490ден)
Арматура за таван лед уградни (коцка+округли) 3W=(120ден) 6W=(160ден) 9W=(200ден) 12W=(220ден) 18W=(250ден) 24W=(400ден)
Рефлетор лед 10W(300ден) 20W(500ден) 30W(600ден) 50W(750ден)
Рефлетор лед 100W(1200ден)
Рефлетор лед нов со 45диоди 50W (1500ден)
Сијалици со лед Е27 (пвц) 5W(25ден) 7W(35ден) 9W(45ден) 12W(55ден) 15W(65ден)
Сијалици со лед Е27 (пвц) TORCH 5W(50ден) 7W(70ден) 9W(90ден) 12W(120ден) 15W(150ден)
Сијалици со лед Е27 (спирална) 9W(120ден) 12W(170ден) 16W(200ден)
Сијалици со лед Е14 (мини) 3W(140ден)
Сијалици со лед Е14 (Р-50) 3W(130ден)
Сијалици со лед Е14 (свеќа-пвц) 3W(50ден)
страна/и  [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14